Onsdag 25/11-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite bättre natt inatt sov okey fram till 11:10 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan tog jag lunch till ett tiden och såg en serie när jag åt idag. Efter detta så handlade jag mat idag hela dagen. Ja klockan var lite efter två när jag gick och sedan gick jag andra rundan och så mer? Jo jag styckade inte köttet idag skall göra till fredag så jag la in allt och fixar en annan dag ja fredag som jag sa. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg en serie idag igen när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag fick inget imorse så jag tog två nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag. Men jag skall packa väskan idag efter bloggen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.