Torsdag 12/5-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan fram till sex tiden innan jag vaknade. Men somnade sedan om igen fram till åtta somnade sedan om igen fram till elva tiden. Men jag var seg som fan när jag slog upp ögonen, så jag låg ända till tolv innan jag gick upp för idag. Fick i mig frukosten och slog igång musikdatorn för jag fick en uppdatering till den idag. Det var Telia backup och supportassistenten som uppdaterades idag när jag vaknade. Så det uppdaterades också på min XP innan jag gick igång med frukosten. Så efter detta så hann jag inte med så mycket innan det var dags för lunch, eftersom jag vaknade så pass sent idag. Men efter lunchen så gick jag igång med musiken igen. Höll idag på fram till tre tiden eller lite efter för jag ändrade just som jag la ner för dagen. Efter detta så drog jag till träningen och det gick bra men jag fick ont i armbågen idag, mer om detta nedan. Så kom hem stretchade och så middag på det, kollade på gaget show när jag åt. Så mer? Jo det var en som mailade mig igår och frågade om jag kunde lägga en länk till hans hemsida och det gör jag nu: www.horoskop.se så själv tror jag inte ett dugg på detta men kanske ni gör. Jo sedan så glömde jag nog, minns inte om jag gjorde men tror jag glömde detta igår, säga att jag la in 50 spänn på V75 igår skall spana om jag vann nått idag har dången ute i hallen. Får se hur mycket den ger då, och så vann jag 24 spänn på lotto igår med. Ja jag kollade det igår innan jag la mig tog två tia sedan en triss och så en triss till men sedan vann jag inte mer.

TRÄNING: Japp hade ont i armbågen idag dock inte där jag innan hade ont så jag tror det är en ny skada som gick upp igår. Jag satte mig och spelade trummor igår för att se om det var över men det var det inte. Sedan när jag var och handlade så fick jag ont i armbågen på vägen hem och det har inte gått bort ännu. Känns som om den krampar och det går bort, ja eller blir bättre, när jag stretchar ut den. Men jag skall ringa imonn till sjukgymnasten så får vi se vad han säger. Så och idag så körde jag tio minuter jogg och fick upp pulsen till 142! Jag måste lägga på mer fart och så köra två minuter jogg sedan en minut gång. Jag ligger nu på lätta 7 när jag joggar skall gå upp till 10 så får vi se till måndag hur det går med det.

ROMAN: Ja inte mycket att säga idag bara att vi kör igång till tisdag nästa vecka.

MUSIK: Ja tack vare sen start idag så fick jag inget gjort innan lunch idag. Men sedan efter lunch så skrev jag klart texten och la till lite gitarr på refrängen. Så lite fick jag ändå gjort idag. Kommer igen till måndag med mera.

Vi håller tummarna för V75 idag tack så kommer jag igen imonn med hur mycket jag vann idag. Ses imonn och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.