Fredag 1/1-2021 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och nyår och somnade sent igår igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten idag till 12:00. Fick in den sedan upp igen och gjorde inte nått tills klockan slog 12:50 då var jag nere igen och fick upp tvätten på tork. Sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen till 16:30 tiden. Såg idag en film när jag åt som var okey men inte mer på Netflix och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe glömde ta imorse så jag tog nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller men jag hoppas till måndag att jag kan gå igång igen och att inget mer stör mig sedan.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.