Lördag 2/1-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång igen jag hoppas att när jul och nyår är över så är han inte här mer annars kommer jag inte sova nått mer. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo datorn gick kass igen jag hade inte lagat felet så jag gjorde en grej så hoppas jag att felet är borta igen men jag har dångat ett inlägg om det idag får se om de svarar eller inte. Så sedan har jag spelat lite idag jag köpte ett spel igår för det kostade 10,40 så jag tog det igår har spelat lite idag och det är helt okey. Så mer? Jo till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och mos gott mos. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Jo morsan ringde med idag hade fått fel på mobilen idag men det löste sig. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.