Söndag 3/1-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa håret till tolv tiden. Efter detta så dammsög jag och så gick jag igång med träningsmaten. Så efter detta till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos och löksås igen. Såg resten av star wars idag och den var okey. Har sista filmen att se en annan dag. Ja mer? Jo jag har spelat spel idag med ett tag och det gick okey. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Har hållit upp alldeles för länge nu.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag imonn igen vi hoppas på det.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.