Onsdag 6/1-2021 19:33

DAG: Jaja till natt igen då ja och inatt fick grannen för sig att hålla igång till två på natten jag hoppas att han inte gör om detta det är grannen som stampar det kan jag inte vänja mig vid den andra grannen låter nästan inte alls och det kan jag nog vänja mig vid men inte den andra så jag hoppas att han upphör med detta så jag slipper kontakta honom igen om detta. Så jag somnade till tre fyra tiden inatt och sov sedan till 09:00 då grannen gick igång med att spela gitarr igen kommer inte ihåg exakt tid men nått sånt. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Körde den till 15:30 tror jag att det var. Så sedan till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg sista avsnittet ja filmen av star wars idag var okey. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och det gick bra idag fick till lite till skall göra mer imonn om jag sover nog vill säga jag hoppas det. Kan bli bra detta om jag får till det lite bättre med sång och annat så kan det bli bra. Har lagt till bas, gitarr, piano, och trummor idag skall lägga till mer och sedan sång och annat med stråkar kanske får se imonn om jag hinner så lång vill säga. Men åtminstone stråkar imonn så får vi se på sång och annat sedan.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.