Torsdag 7/1-2021 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt jag la mig till ett tiden och somnade rätt okey inatt kom sedan igång igen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen idag. Körde idag till 15:00. Så sedan skulle jag då till träningen idag men jag hoppade det idag jag var seg trotts att jag sov okey inatt så jag hoppade det idag. Så till 18:00 gick jag igång med middagen och såg en serie idag när jag åt mandalorien på Disney. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag kass dag men fick ändå lite på musik idag så okey då.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja jag fick till stråkar idag och jag håller nu på med text skrev idag men den blev inte bra så  jag får göra annat imonn.

Jag säger Tjingeling! Jo jag la till nytt år på hemsidan idag 2021 längst ner i foten. Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (träning)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.