Fredag 8/1-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt igen grannen var igång ett tag men tillslut så gav han upp och jag somnade till ett tiden. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen idag. Men idag har jag bara gjort text hela dagen idag. Så till 15:00 så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Nä jag var på apoteket med idag fick inte allt idag skall till tisdag igen och hämta det jag inte fick idag. Så sedan hem och gick igång med middagen till 17:00 idag. Hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt hann inte med mer idag hade tänkt se två men hann inte kom igång sent idag med middagen. Så mer? Jo jag har inte fått svar från Windows om datorn idag heller. Kommer nog till nästa vecka igen hade velat ha klart det men inte heller. Det tar väldigt lång tid att få svar nu men de jobbar nog hemifrån så nog därför att det tar tid. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag kan köra igen till måndag jag hoppas det men då måste jag sova bättre igen och jag hoppas att grannen är tyst så skall jag nog kunna göra det igen hoppas jag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och idag körde jag helt tiden nästan vid denna datorn för att fixa text till versen och det är mycket text att göra det är fem verser och fyra refränger och ett break att göra. Idag gjorde jag två verser så nu har jag tre kvar att göra refrängen är redan gjord men breaket måste göras med. Så mer? Nä inget mer idag. Hoppas att jag kör imonn med om jag sover då vill säga.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.