Lördag 9/7-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt igen grannen hade folk hemma till två tre tiden och somnade illa sent inatt. Vaknade till 10:00 idag och kom ur sängen till 11:10 och jag var illa seg idag. Så jag fick i mig frukosten och så la jag mig igen till 15:00 då jag km ur sängen. Så till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag på Disney när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så sedan datorn kommer jag få förhoppningsvis lagad till nästa vecka igen. Så det kommer nog ta ett tag innan jag hittar felet men jag hoppas att jag kan få lagat den ändå. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget.

ROMAN: Nä inget.

MUSIK: Nä inget fick inte nått gjort på hela dagen idag skit.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.