Söndag 10/1-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov rätt okey fram till 11:00 då grannen gick igång med att stampa takten tror jag om jag inte minns fel så var det så. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag gjorde lite på musiken idag men tappade farten med en gång så jag la ner idag. Har pillat på datorn idag men jag kom ingen vart idag så jag la ner detta med så mer? Ja till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt nä två idag igen samma serie men två avsnitt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag kan bara hoppas att jag sover inatt så jag kan köra tills imonn igen.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja troligen kör jag musik imonn igen.

MUSIK: Ja fick idag en takt gjord men sedan tappade jag farten och la ner. Vi hoppas på bra sömn inatt så kör jag igen på denna punkt. Men det krävs mer än en natt sömn ett par så går det mycket bättre sedan hoppas på det inatt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (en dag är för lite med sömn)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.