Tisdag 12/1-2021 20:09

DAG: Jaha nu är jag sen som fan jag glömde tiden idag och går igång just nu. Till natt och en bra natt inatt sov okey fram till någon tiden jag kollade inte klockan idag men till 11:10 var jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med musiken idag igen och körde till 15:00 gick igång lite efter tolv idag. Och jag stack till apoteket för att hämta tabletter så hem igen. Mötte min granne idag i trappan ja en annan granne och sa hej och lite till. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen jag hade fått en film idag för 9 kronor så jag tog den och såg den sedan på teven via Google film har app för det och det var därför jag bytte till denna box. Så sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag tror jag visst nä jag kommer inte på mer idag jo jag såg Tenet idag för 9 spänn gott mos.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja idag fick jag klart sista versen skall göra breaket med imonn sedan kan jag starta att sjunga in det ja jag måste öva med innan jag gör det men kan köra till nästa vecka igen. För torsdag är träningen och sedan är fredag tvätt så jag hinner inte med denna veckan kan köra lite till lördag och söndag men kör sedan till tisdag eller onsdag så att inga är hemma som jag stör.

Ja jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.