Onsdag 13/1-2021 19:49

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen jag la mig inte som jag skulle igår utan la mig sent och somnade sedan sent med. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken ett tag sedan efter detta gjorde jag inte nått fram till nu. Jo jag såg en film på Anytime Spindelmannen den sista av dem. Så sedan efter detta gick jag igång med middagen till 16:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg då en serie när jag åt idag sista avsnittet med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag jo jag spelade lite på tipset idag en rad kan hoppas att den ger lite behöver nu 45000 till dator minst och jag har nu 8000 tack vare att jag fick lägga till på räkningarna igen.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja idag la jag till breaket sedan gjorde jag inte mer idag kort stund idag sedan såg jag film. Får se om jag går igång imonn med sång mm eller om jag väntar ett tag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.