Torsdag 14/1-2021 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till 11:10 men vaknade redan till nio tiden då grannen gick igång att stampa takten. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen körde fram till 15:00 idag då jag la ner för dagen. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå 16:30 och när den gjorde detta så gav jag upp och gick inte till träningen idag. Jag var seg och hade inte lust alls att köra idag så jag la ner. Det var dagen innan då jag sov illa som kom igen. Så till 18:00 gick jag igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja och som jag sa så hoppade jag detta idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja idag gick jag på första versen och jag fick göra om igen det gick ihop innan men inte nu jag fick fixa till texten idag och jag gjorde klart första versen bara idag. Så nu får jag fixa till lördag och söndag så kanske jag kan få till det andra med. Jag måste få igång ett tempo ja rätt tempo för att det skall flyta och nu gör det det. Så mer till lördag söndag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natten igår)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.