Fredag 15/1-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade till fem tiden men illamående jag trodde att detta inte var Corona men det kan det vara även om jag tror att det var senapen jag åt till middagen. Jag tror det och inte Corona jag är nu mera allergisk mot ägg som jag kunde äta innan och senap som jag kunde äta innan jag åt till jul men då åt jag det till frukosten och  då kan jag äta men inte till middagen om jag tar för mycket så skiter det sig som det gjorde inatt. Så jag tror inte det är Corona jag har sedan blir jag bara illamående efter middagen med jag försökte hitta nått på detta men hittade inte nått på det om illamående såg jag på startsidan på Corona så finns inget på illamående men på 1177 så står det med. Så jag jag gick upp idag till fem tiden och kom ur sängen till 11:00 jag sov inte mer sedan efter detta. Fick i mig frukosten ja jag tog mackor till sex tiden med ost och sedan igen till elva tiden. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dan idag. Jo jag har spelat lite spel men annars inte nått. Jo efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe idag glömde igår. Ja mer? Jo jag tvättade idag till tolv tiden var jag nere och fick in tvätten och sedan upp igen. Så till ett tiden var jag nere fick hängt upp tvätten och sedan stack jag till ICA för att handla lite. Sedan stack jag till apoteket och fick min salva igen sedan hem igen till 15:40 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg först en serie på Disney och sedan en till en ny idag som var så där men kanske blir bättre med tiden. Så mer? Låg text idag brukar bli så när jag kommer upp tidigt och inte sover mer sedan så även idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.