Måndag 18/1-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Körde den idag till 14:00 då jag gav upp för dagen. Sedan gjorde jag inte nått fram till 16:00 då gick jag igång med middagen och såg en film när jag åt idag: Den var så där men gick ner ändå. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe just nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vet i fan om jag skulle ha varit hemma idag tror att det är allergin inte nått annat för idag känns det som vanligt igen. Men jag håller upp till denna veckan.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och jag fick alla verser gjorda idag. Så om det vill sig så kör jag imonn och sjunger in detta så får vi se hur det går. Men jag måste också fixa en reverb och då måste jag maila och fråga för jag vet inte var denna är det finns massor nu och jag kan inte hitta den som jag brukade använda så jag hoppas att jag kan få svar på detta imonn ja jag mailar imonn sedan tar det nog ett par dagar att få svar.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.