Tisdag 19/1-2021 19:47

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov fram till 10:00 tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag. Mer om detta nedan. Körde idag till 16:30 och gick igång med middagen till 17:00 idag. Hade idag karréer med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med just nu faktiskt. Så mer? Ja mer? Nä det kommer på musiken idag för jag gjorde detta hela dagen idag. Annars hann jag inte med mer idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja jag satte igång idag till tolv tiden med att öva in texten och sedan till ett tiden gick jag igång med att sjunga ja det är inte sjunga det är rapp och sång men idag ville det sig inte alls. Jag fick inte mikrofonen att fungera och jag fick glo på internet för att hitta hjälp så jag höll på hela dagen med detta. Jag kom fram tillslut att jag inte hade gjort nått fel och jag fick maila om detta innan jag gick igång med middagen. Jag fick inte hörlurarna att fungera jo innan gjorde de det men sedan pillade jag och så slutade de också att fungera men jag kunde höra mig själv i mikrofonen men inget annat alls. Om det inte är en bugg så kan jag inte fatta varför det inte fungerar. Ljudkortet fungerar på datorn så det är igång och fungerar så jag får se om de svarar till imonn eller hur lång tid det tar. Så jag fick inte nått gjort idag på hela dagen så var det med det. Jag hoppas att jag får svar tills imonn men det kan vara en bugg som ställer till det vi får se vad de säger om det imonn hoppas jag. Hade hoppats på att få två verser in idag men inte heller fan!

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (Cubase)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.