Onsdag 18/5-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden som vanligt igår men sov sedan inte så länge innan jag vaknade upp igen. Till sex tiden så slog jag upp ögonen och det gick inte att somna sedan så jag låg till sju. Och försökte då att somna men det gick inte så jag gick upp och fick i mig en stor frukost. Ja det var bara lite bacon mer än annars idag men gott var det. Satt och tittade lite på teven när jag åt efter detta så la jag mig hade hoppats på att somna men gjorde det inte. Dock så låg jag ända fram till tio innan jag kom ur sängen. Hade då tänkt att jag skulle läsa på lite av kurserna igen innan jag gick igång med romanen. Så jag gjorde detta fram till halv elva tiden, då drog jag igång med romanen. Körde sedan ända fram till två tiden men många stopp på vägen idag telefonen ringde och annat så jag tappade farten ett par gånger. Men till två så drog jag i mig en mjukis och så stack jag till ICA för att handla lite. Så efter detta så när jag kom hem så slängde jag in lite kött i mikron för att tina och så satte jag igång ugnen. När detta sedan hade tinat till tre tiden så gick jag loss på middagen. Och såg på mina serier med när jag åt, först House och sedan på Simsons och famely guy. Det är mina onsdags serier det nya avsnitt av de sista med. Så efter detta så diskade jag och så drog jag i mig lunchen med, det tar tid att se två timmar så det kommer nästan på varandra detta. Ja lunchen idag alltså. Så kollade lite slött på teven med när jag fick i mig lunchen. Men då på filmkanalerna men inte på nått speciellt, ja lite på Dirty Harry såg det var nog ettan det tror jag för jag kan inte minnas att jag sett den innan. Men jag såg inte klart det utan till sju tiden så diskade jag och ringde morsan, om lördag men jag får reda på det imonn vid tre fyra tiden. Så mer? Jo jag hade fel på Telia backup med igår när jag gick igång med romanen. Men det visade sig vara underhåll som gjorde att den inte kopplade upp sig, för till fyra tiden så hade den backat upp. Fick ett mail om det igår för jag skickade ett till dem igår. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att titta in då, men inte förrän efter 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja har packat idag men kommer inte köra gången imonn eller nästa vecka så jag kommer bli klar tidigt. Men jag tror jag kör cykeln 30 minuter så jag håller igång kroppen. Om det inte gör ont i knät vill säga då skippar jag det helt. Vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Japp tidig start idag men många avbrott så fick inte mer än nästan tre sidor klara idag. Nu är det uppehåll imonn men till fredag så skall jag gå loss igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn tror att jag kör breaket imonn så får vi se sedan.

Ja det är lotto idag och jag hoppas på era tummar idag, hade suttit gott med lite stålar nu. Men det hade suttit gott varje vecka men nu känner jag på mig att det kommer smälla till. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Onsdag 18/5-2011 20:04

  1. Henrik Porali skriver:

    Hej skall bara testa om det går att lägga upp har lagt på så ni kan länmna kommertarer nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.