Onsdag 20/1-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Och jag sov knappt nått inatt tror det var för att jag misslyckades med musiken igår. Så sedan till 11:10 så kom jag ur sängen och fick i mig en macka idag sedan la jag mig igen och kom ur sängen till 15:00 tiden då jag gick igång med musiken igen mer om detta nedan. Så sedan till 16:45 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag. Så mer? Jo jag vann inte nått heller men det är ju som det brukar vara så. Mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe idag missade den på morgonen idag då jag sov ja eller låg till 15:00 så jag har två imonn till frukosten. Och jag har definitivt inte Corona hade kunnat gå till träningen denna vecka så jag vet inte alls vad det var jag fick den natten men det var inte Corona i alla fall.

TRÄNING: Ja inget idag och jag håller upp hela veckan så hinner jag med att lägga musiken i stället.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja idag när jag kom upp igen så gick jag igång med musiken igen för jag kom på en sak och jag fixade felet så imonn skall jag lägga till rapp och kanske lite till gott mos. Jag mailade om detta så jag hoppas att det kom fram till dem.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musiken) 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.