Torsdag 21/1-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag bättre än igår kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag. Vet inte exakt hur länge jag körde men till efter 15:00 tror jag att det var när jag gav upp för dagen. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och imorse fick jag i  mig två koppar tog inte igår morse. Så mer? Jo morsan ringde med till 19:30 tiden en släkting har dött och så pratade vi lite också. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja körde igång idag till tolv tiden och det tog en jävla tid att lära mig texten så jag höll på över 15:00 idag. För jag måste ändra takten för texten är inte lika lång hela tiden och då blir det svårt att få till. Men jag gjorde fyra verser idag och imonn har jag en vers och ett break och sedan refrängen men den gör jag bara en gång sedan kopierar jag över. Jag kanske blir klar till denna veckan ändå vi hoppas på det. Så kommer jag mixa till lördag och söndag så hoppas jag att det blir bra med vet inte ännu om det är okey eller inte ja bra vill säga jag hoppas att det blir bra men vi får se hur det blir just nu är det okey så får vi se sedan om det kan bli bra med kanske.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musik och sömn)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.