Fredag 22/1-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt köttbullarna jag åt var inte bra i min mage jag vaknade och sedan somnade jag inte igen. Runt fyra tiden kom jag igång idag. Kom ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så fick jag vänta tills klockan slog 11:30 då jag fick i mig mina tabletter. Så sedan till tolv gick jag igång med musiken idag igen. Och idag till 16:30 var jag klar för idag tog en jävla tid idag mer om detta nedan. Då stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till middagen jag gick igång med denna till 17:20 tiden nått sånt jag hade idag karréer med pommes såg sista avsnittet av en serie idag men har lite till att se men jag tror att jag kommer ta bort abonnemanget sedan när jag sett klart så sparar jag lite pengar det går på 69 men kommer gå upp till 89 sedan så när jag sett klart så kommer jag ta bort det ett tag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja jag hade en vers att göra men idag sket det sig helt och jag höll på med samma vers till klockan 15:30 då fick jag göra om den och tillslut fick jag till den sedan gick det rätt fort det andra men jag spelade in på för låg volym men hittade idag en sak som kan fixa detta det var väldigt läge sedan jag sjöng och jag hade för låg volym på det och det sket sig men som jag sa går det att fixa gör imonn. Men jag tror inte låten är bra troligen inte. Mer om detta imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (musik och natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.