Lördag 23/1-2021 19:55

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen grannen hade folk hemma så jag låg läge innan jag somnade igår. Och sov sedan rätt kasst fram till 10:00 tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång att fixa till mixen körde detta fram till 16:00 idag då gick jag igång med middagen. Jag hade idag kotletter med pommes och såg en film idag från Disney soul den var okey. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag glott lite på annat ja musik ett tag till glodde på vad jag skulle lägga upp mm. Men mer om detta nedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja idag så mixade jag och la på reverb på sången och jag tror om jag tycker detta imonn med så kommer jag lägga upp denna för försäljning. Är den så bra? Det är det bästa jag gjort är det då bra? Jag vet inte men jag tror att jag lägger upp den ändå. Man måste starta någonstans och då gör jag det nu. Om allt går bra och jag lyssnar på det imonn och jag tycker samma så lägger jag upp den. Så om allt går som jag vill så kommer denna låt upp till början av februari på alla ställen där det går att lyssna på musik. Kommer kosta mig 60 spänn i månaden och då kan jag lägga upp hur mycket musik jag vill. Men det måste komma över 1000000 lyssningar innan jag kan tjäna på det men det är många ställen att lyssna på så kanske jag kan tjäna lite på det med hoppas. Om jag tjänar så kommer jag komma åt pengarna till Maj i år tar tid att få dem men ser om det ger något redan till slutet av februari om det ger något kommer med uppdatering till dess om inte innan. Så återkommer till imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musiken)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.