Torsdag 19/5-2011 21:48

DAG: Jaha kan börja med att säga att jag är sen för jag glömde tiden idag men nu är jag här. Så natten då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår och vaknade igen till tio tiden. Men jag gick inte upp utan låg till tolv innan jag kom ur sägen. Jag tror jag somnade en eller två gånger där emellan, men upp och så frukosten sedan skulle jag gå igång med musiken men ett antal samtal kom emellan och jag kom inte igång förrän till efter lunch. Så efter lunch så körde jag musiken fram till tre tiden, då sparade jag och la ner för dagen. Och så till fyra tiden så drog jag till träningen, tränade och så hem stretch och så middag på det. Så mer? Jo jag såg igår på Aftonbladet att de lägger ner sin blogg till den 30 juni så ni som nu läser på den sidan gå till www.henrikporali.se/blogg det är original bloggen. Jag har lagt på så att ni kan lägga in kommentarer där idag och lagt på spamfilter med så jag slipper massor med spam hoppas jag. Innan så fick jag en 10-20 spam per dag så därför så la jag ner kommentarer på min sida. Tänkte det räcker om ni kan lägga kommentarer till Aftonbladet, men nu läggs det ner så. Lägger också upp på  http://henrikporali.blogspot.com/ där skall också gå att lägga in kommentarer om ni vill det. Så mer? Jo jag har tagit bort länken på original bloggen till Aftonbladet med och lagt till blogger länken. Så mer? Jag undrar vad som blir kvar av aftonbladet nu innan när jag först köpte plus så fick man massor email och annat men nu finns knappt nått kvar. Ändå så kostar det mer än det gjorde innan för det. Så undrar om plus finns kvar nu eller försvinner det med? Jag betalar nu 29 nu för det men jag minns inte längre vad man får för det det är nog bara plus artiklar nu tror jag. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men jag fick hoppa baksidan ben och cykeln med det gjorde ont så jag la ner det för idag. Får se hur det känns till nästa vecka på detta men jag tror jag skall hoppa så det läker sig innan jag kör igång igen.

ROMAN: Ja då kör vi igen tills imonn då får se hur jag sover bara.

MUSIK: Japp sen start på dagen idag men fick ändå gjort breaket idag så vi får se om jag lägger upp det eller inte. Musiken låter inte så bra och sången inte heller men vi får se om jag lägger upp det ändå. Skall lyssna på det till måndag igen så får vi se.

Jaha kommer igen imonn med mera då som vanligt men för idag så säger jag Tjingelng! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.