Tisdag 26/1-2021 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick  i mig frukosten och så satte jag igång med att vänta på svaret från musiken. Så idag till 13:00 stack jag till ICA för att handla mat fick med mig allt kött i första rundan sedan allt annat utom kött nästa runda. Så sedan fick jag in allt men jag måste imonn skära upp köttet gjorde inte idag. Så jag fick ett svar från musiken idag mer om detta nedan. Så till 16:30 gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en film sedan en serie såg inte klart filmen idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja mer? Jo jag har inte fått svar från Microsoft idag heller har gått två veckor nu eller har de glömt mig? Hoppas jag kan få svar för datorn fungerar inte som den skall har inte gjort på länge nu. Så mer? Nä kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja jag fick svar idag men inte riktigt det jag ville ha jag hoppas att musiken låter okey när den kommer upp den lät perfekt i musikdatorn i alla fall får se hur det låter när den kommer upp. Jag la alltså upp den idag så jag återkommer när den kommer in på spotify om ett tag sedan tar det längre tid till de andra. Så satte igång idag med en ny igen vi får se hur det går med det skall köra igång imonn på denna på riktigt då. Smygstartade idag har låt titel och lite till idag mer om detta imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musiken uppe)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.