Onsdag 27/1-2021 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen sov inte så bra och kom igång idag till nio tiden låg sedan till 11:10 innan jag kom upp och fick i mig frukosten. Efter detta så har jag idag inte gjort mer än att titta på Youtube om mixning hela dagen fick tag i en video som var 1,49 lång och har sett hela dagen idag om att det är mycket mer än att mixa innan man lämnar in låten. Mer om detta nedan. Så till 14:00 stack jag till ICA för att handla lite till sedan hem igen. Ja sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och bröd jag glömde köpa burgarna igår så jag fick ta mig ut idag. Såg en film på Netflix men hade sett innan så jag såg inte klart idag bara en stund. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall jag fixa till köttet skulle gjort detta idag men jag fastnade på ljudet så jag glömde av det idag. Så imonn kommer jag inte göra musik alls tror jag men jag kanske hinner ändå får se.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja idag kom jag på att man skall master mixen med gjorde inte detta när jag la upp men den kommer bli okey ändå. Man bör skicka mixen för att få detta gjort kostar 2000 att göra visste inte detta och då trodde jag att det skulle låta skit allt men jag tror inte detta kollade på en annan site att ljudet var lite lågt med och att lite av musiken faller bort jag trodde att detta skulle ordna sig men det gör det inte så på spotify kommer de höja ljudet med 2 Db för att komma upp lite annars kommer det låta lite lågt på andra siter såg  jag idag. Sedan kommer det nog låta lite sämre på mobilen också för att de komprimerar ljudet och då faller mer bort än innan. Jag har lärt mig mycket idag som jag inte visste innan. Vi får se om jag hinner med något imonn.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.