Torsdag 28/1-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt men vaknade tidigt idag igen kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skiva köttet. Jag jobbade långsamt så jag var klar till 14:00 då jag gick igång med musiken ett tag och la ner till 15:00 tänkte jag slutar så jag inte går över tiden. Så sedan till 16:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en film idag men hann inte se klart idag ser annan dag. Efter detta fick jag i  mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä jag har inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo imonn är det tvätt för hela slanten skall ut och köpa bröd men annars inget mer imonn. Så kör jag igen till lördag på musiken igen.

TRÄNING: Ja körde idag och jag körde allt men en övning fick jag hoppa det var fullt på den maskinen och jag hann inte vänta idag. Så kör jag nu med tio sekunders vila så jag fick dra ner vikten på en övning för att orka köra men jag kommer nu köra på denna vikt i 16 veckor så jag kommer förhoppningsvis höja styrkan på denna tiden om det inte är för att jag äter för lite och det inte går att göra vi får se.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja jag körde idag och jag fick till en grej tillslut som jag kommer köra på och lägga på mer sedan hoppas jag och det är ett nytt ljud ja inte samma som låten innan jag vet inte vad för musik jag skall göra så jag gör det jag känner för det blir olika även om det är rap med så jag kallar det för Hiphop för det är rap med då blir det det även om musiken kanske inte är det ja jag vet inte exakt men ni får höra när den kommer upp. För det hoppas jag att jag kan lägga nytt igen om ett tag. Får se hur det går till lördag och söndag jag hoppas att det går bra. Så skall jag denna gång göra bättre mix jag vet nu att det som kommer ut är det som kommer upp så jag hoppas att jag skall kunna göra en bättre mix sedan jag måste testa och sedan testa igen för jag vet inte hur det låter förrän jag hör i denna datorn. Och mixen låter perfekt på musikdatorn men så är det inte sedan. Jag hoppas kunna få till en bättre mix med bättre ljud denna gång.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natten musik)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.