Söndag 14/2-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång tidigt idag till sju tiden men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte gjort nått på hela dan idag jo jag har glott på Youtube idag inget annat. Så till 14:00 gick jag igång med träningsmaten gjorde den till ja klockan var nog närmare 15:00 idag när jag gick igång med detta. Så sedan till 16:00 var jag klar och då gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och om jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Jag kom på en sak idag som jag tror att jag kör imonn om jag har lust annars tar jag det en annan dag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Disappointed smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.