Måndag 15/2-2021 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov inte bra kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till tolv tiden. Körde fram till 15:00 då jag gav upp för dagen. Så till 16:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie idag när jag åt och sedan missade jag kaffet idag. Så mer? Jo jag laddade hem ett spel igår kväll så det var nog därför jag sov kasst inatt.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten och det var mycket folk idag med.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag trotts lite kass natt.

MUSIK: Ja om jag sover så kör jag roman om jag inte sover så kör jag musik får se tills imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (träningen)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.