Tisdag 16/2-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag tänkte ta romanen men så kände jag inte idag. Gick igång med musiken till 12:00 och körde den idag till 15:00 då gav jag upp och la ner för dagen. Så till 16:00 gick jag igång med middagen men jag glodde på Youtube och kom sedan igång till 17:00 med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag glömde igår tog idag. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med en liten stund ett spel men dog och dog så jag la ner tillslut. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja gjorde låten idag och la till trummor som jag tror är okey kanske mer imonn om jag sover kasst igen. Har gjort texten med men jag måste gå igenom den mer så att den sitter som första versen som jag skrev länge sedan. Men det kan bli bra detta får se hur sången sitter jag tror att min röst ligger bra på denna låt inte helt ren men det skall den inte vara heller i denna sång. Vi får se hur det går tills imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (musik)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.