Onsdag 17/2-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt vaknade tidigt idag och sedan när klockan ringde till 11:00 så låg jag ända till 11:30 innan jag kom ur sängen. Fick fart för jag skall ta mina tabletter till denna tid. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken ett tag men la ner efter ett litet tag idag tappade farten och så var jag seg idag. Så spelade ett spel men jag dog med en gång så jag la ner detta med. Så till 16:00 gick jag igång med middagen men satte mig och glodde på Youtube och klockan slog 17:00 när jag var klar med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag och så glodde jag mer på Youtube idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan har inte gjort innan gör efter bloggen så hoppas jag att jag sover inatt.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag denna punkt imonn hoppas på det.

MUSIK: Ja körde idag men tappade farten rätt snabbt jag sov inte bra inatt och så väcktes jag på morgonen med. Men jag har fått hela refrängen och verser klara idag. Så får vi se om jag gör en dag eller inte.

Jag hade velat ha klar datorn men hon har inte hört av sig på över en månad och det finns inget jag kan göra åt det heller får vänta så hoppas jag att hon hör av sig tillslut igen. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natten)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.