Torsdag 18/2-2021 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra och kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen fick inte nått gjort idag på hela dagen. Så jag la ner träningen idag och sket i den idag. Fick ett samtal idag till ett tiden morsan igen en släkting hade dött så hon hade skickat blommor. Så sedan gick jag igång med middagen till 16:00 tiden och sedan fick jag i mig en kopp kaffe såg två avsnitt av samma serie idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.