Fredag 19/2-2021 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vet inte vad men jag sov inte bra inatt kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Jo till 14:30 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes igen och såg först en serie sedan en till och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och mer? Jo jag har glott på Youtube idag igen på mixning och annat. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget idag heller jo jag glodde på en sak som jag lärde mig idag på musikdatorn men annars inget alls.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.