Måndag 22/2-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt någon gång satte grannen igång att stampa och jag vaknade igen. Låg illa länge innan jag somnade igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag gick tillslut igång med romanen idag till ett tiden. Körde idag till 15:00 då la jag ner för dagen. Och sedan till 16:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg ett avsnitt av en serie när jag åt och missade kaffet idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag tappade farten och gjorde inte allt idag kass natt.

ROMAN: Ja gick igång idag med detta till ett tiden och det gick bra idag trotts kass natt inatt.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.