Tisdag 23/2-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov rätt okey fram till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den sedan till 15:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 16:00 tiden hade idag karréer med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag tog inte igår. Så mer? Jo jag hoppas som innan att jag kan få datorn fixad snart men det lutar åt att hon glömt bort mig och jag vet inte hur jag skall få kontakt igen men vi får se. Jag har gått igång med backuppen igen måste ha det för romanen annars är det inte bra. Så hoppas jag att hon hör av sig snart igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja jag körde idag och det gick riktigt bra idag igen kan bara hoppas att jag sover inatt igen då. Skall se hur många sidor det är nu tror att det är 180 nått sånt men jag hoppas komma upp till 400 så blir det en okey bok men då måste jag sova och vara pigg för att uppnå detta.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (roman)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.