Onsdag 24/2-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen fram till 15:00 idag till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har glott på Youtube idag om inspelning mm. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja jag körde idag från ett tiden fram till tre tiden och det gick bra idag igen så okey dag idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.