Torsdag 25/2-2021 20:07

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden körde den fram till 15:00. Så sedan skulle jag då till träningen till 16:00 men då ringde ett samtal och jag la ner träningen idag. Så sedan till 18:00 gick jag igång med middagen jag såg först ett avsnitt av en serie sedan såg jag lite till och så gick jag igång med middagen. Och såg sedan ett avsnitt till av samma serie. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag skulle få ett mail idag men jag fick det inte i alla fall inte ännu. Skall se efter bloggen om det har kommit nått.

TRÄNING: Ja hoppade idag hann inte med och så var jag seg så jag la ner och stannade hemma idag.

ROMAN: Ja jag gjorde klart idag och sedan så skrev jag ut hela ligger nu på 183 sidor och jag hoppas att jag kan få upp det till 400 men då har jag massor att skriva kvar så hoppas jag att jag sover med annars går det inte.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.