Söndag 28/2-2021 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig till ett tiden. Så efter detta så dammsög jag och så spelade jag lite spel på datorn ett tag innan jag gav upp idag var det inte så roligt så jag spelade bara en gång. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och såg två avsnitt av samma serie idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan fick jag avkalka bryggaren. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo morsan ringde idag till middagen.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag har inte gjort och så måste bädda sängen med.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.