Måndag 1/3-2021 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt trodde att jag sov okey men inte heller. Kom ur sängen till 11:10 fick i  mig frukosten och sedan satte jag igång med romanen till ett tiden gick okey idag trotts att jag var rätt trött idag. Körde den idag till 15:00 då jag la ner för dagen och sedan stack jag till träningen till 16:00 tiden sedan hem igen mer om detta nedan. Så hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag tappade farten helt idag och la ner gjorde inte allt idag tror jag hoppar till torsdag med om jag inte är pigg vill säga. Om jag hoppar så kör jag mer roman den dagen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra trotts kass natt ja jag trodde att det var okey men det var det inte. Har gjort första personen idag ja nästan har lite kvar att göra tills imonn sedan går jag igång med nästa.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (träning)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.