Söndag 28/3-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så jag vann heller inget idag ja inatt heller som vanligt. Jo jag klippte mig idag till ett tiden. Jag gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag fläsk och mos gott mos såg en ny film idag när jag åt som var så där men gick ner ändå. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och mer? Jo morsan ringde med idag en signal och det är okey med henne igen rätt okey i alla fall. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu hoppas jag att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igen vi hoppas på bra sömn inatt.

MUSIK: Håller kass sömn i sig så kommer jag köra här istället igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.