Tisdag 30/3-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt men jag hade mig själv att skylla jag gjorde inte som jag skulle igår och somnade sent igår sov fram till 11:10 ja jag sov inte fram till detta men kom ur sängen till denna tid. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Så till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan till apoteket och så till affären för att köpa skärbrädor fick ta vagnen och sedan vagnen igen hem. Så sedan till 15:30 tiden gick jag igång med middagen och jag hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget gjort idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.