Onsdag 31/3-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till 11:10 men vaknade redan till åtta då telefonen ringde det var tandläkaren jag fick ändra tid idag. Sov sedan kasst fram till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag här igen imonn.

MUSIK: Om jag har kass sömn ett tag fram över så  kommer jag gå igång igen med denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.