Torsdag 1/4-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger under natten och kom sedan ur sängen till 11:10 men idag var jag seg så jag hoppade gymmet idag igen. Och vad har jag gjort idag ingenting alls på hela dan. Jo jag har spelat spel ett tag men annars inte nått. Så till 15:00 gick jag igång med middagen och såg en film idag som var så där. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag annars inget alls.

TRÄNING: Jaha hoppade idag kass natt så jag sket i det idag igen.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.