Fredag 2/4-2021 19:59

DAG: Jaha till natt igen då och grannen hade folk hemma igår så jag låg till efter tre innan jag somnade igår. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 14:20 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:30 och såg först en serie och sedan en till idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.