Söndag 4/4-2021 20:03

DAG: Jaha till natt igen och de har gått igång igen på järnvägen har hållit på i massor år nu men nu gick de igång igen och de håller på till 2-3 på natten innan detta kan jag inte somna så kassa nätter nu igen. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så har jag idag varit ute och köpt lök en sväng sedan hem igen. Och gick sedan igång med träningsmiddagen till ett tiden. Så efter detta så har jag inte gjort mer idag jo jag har spelat spel ett tag men annars inget alls. Så till 15:30 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt en ny serie idag som var så där skall se om jag ser klart sedan. Ja mer? Jo jag har fått in mina rader igen på lotto och annat. Mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn igen. Vi hoppas på det.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.