Tisdag 6/4-2021 19:58

DAG: Jaha en skit natt igen jag vet inte om det är för att morsan har problem eller vad men jag sover jävligt illa nu igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så kom igång med middagen till 15:30 hade idag fläsk och löksås och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä det var inget mer idag kass natt och kass dag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.