Torsdag 8/4-2021 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen bankade ett par gånger och jag vaknade varje gång och somnade sedan efter lång tid kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att köpa en rakapparat för 1450 min gamla går på sista versen problemet med den är att laddarens plast har lossnat och sladdarna hänger lösa kontakt mellan dessa och det kortsluts så jag måste ha ny. Men jag fick tillbaks på skatten och sedan tog jag lite till och då köpte jag den idag morse. Ja jag gick upp idag till 08:30 tiden för jag skulle till närhälsan och ta prov idag så jag stack till nio tiden och sedan hem igen. Så sedan köpte jag mina rakapparat och sedan köpte jag spel med idag jag fick pengar för undersökning jag fick 60 euro att köpa för och jag köpte tre spel idag. Sedan köpte jag ett till för 70 spänn var på rea så jag tog det med just nu. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag korv för jag glömde att jag hade träningsmat så jag tog detta idag får ta träningsmaten imonn stället. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn då är det tvätt för hela slanten.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.