Lördag 10/4-2021 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så jo jag lagade träningsmaten till 14:30 tiden idag. Efter detta så gick jag igång med middagen till 16:00 hade idag korv och bröd och stripes och bostongurka såg en film idag när jag åt som var okey men inte mer. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ser idag när jag kollar mailen om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag måste gå igång igen med detta till måndag även om jag inte sover så bra så måste jag gå igång igen med detta.

ROMAN: Ja de bankar hela natten så denna punkt kommer jag nog inte göra men annat hoppas jag.

MUISK: Ja till måndag skall jag kolla en sak sedan tror jag att jag går igång igen kommer inte sova så länge de bankar så jag hoppas att jag kan gå igång igen med denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.