Lördag 24/4-2021 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen och jag vaknade idag till kvart i åtta. Låg sedan till nio innan jag kom ur sängen och stack sedan ut på min lilla tur till 9:30 tiden sedan gick jag baklänges idag så jag kunde ta mig in på ICA för att handla lite på vägen hem. Så var hemma till 10:00 och fick i mig frukosten och så har jag sedan gjort inget alls idag jo jag har spelat nya spelet idag. Fick gratis spel från en annan utgivare via mitt abonnemang som kostar 99 per månad och då har jag hundratals spel att välja på och nu har de lagt till en annan på samma abonnemang så mer spel gratis ja utan extra kostnad allt så. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer och pommes och såg två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och sedan spelade jag fram till nu. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag får se hur det går om jag går upp till nio om jag orkar att köra alls men jag testar ändå så får vi se.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger att jag är lite piggare på kvällen nu men då gör det ingen nytta för då gör jag inte nått. Men jag kör ett tag till så får vi se. Allt jag gör nu är att jag tar bort två timmars sömn och då kan jag inte bli piggare men jag kör så får vi se. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.