Måndag 26/4-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen och inatt kom jag på varför jag inte kan somna det är ett ljud från bygget ja järnvägen som låter jag hör det bara på söndagar när det inte är bilar eller annat som låter så jag hörde det inatt innan hör jag inte men ljudet gör att jag inte kan somna alls. Så inatt sov jag illa som fan jag hoppas att de tar bort ljudet snar började i förra veckan så jag hoppas att det inte är så länge kvar nu. Det är något på bygget som låter och jag hoppas att de går vidare och tar bort detta snart så jag kan sova igen. Jag hade ingen aning om varför jag inte kunde sova men nu så vet jag, jag trodde att jag plötsligt blev sämre men så var det nu inte. Så kan hoppas att det inte varar så många dar till hoppas på det. Så kom igång idag till 11:10 men idag vaknade jag till sju tiden först men gick upp till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Och så hoppade jag gymmet idag igen kan inte köra om jag sover så kasst som jag gjorde inatt. Så till 15:00 gick jag igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Har spelat lite idag på nya spelet och det är inte så svårt ännu i alla fall så jag kan köra nu. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag och inget mer denna veckan heller men jag hoppas att ljudet försvinner så jag kan gå igång igen med detta.

ROMAN: Ja jag hoppas att ljudet släpper snart så kanske jag kan gå igång igen med denna punkt har kommit på mycket mer ett par dagar nu men jag måste sova om jag skall kunna köra igen.

MUSIK: Ja jag håller igen på denna punkt ett tag till.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.