Måndag 24/5-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen och jag somnade rätt okey men vaknade sedan ett par gånger av att grannen snarkade och lite till. Men natten var okey ändå kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat lite spel idag men det gick så där idag så jag la ner. Till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gick igång med middagen när jag kom hem och såg en serie idag idag var det näst sista avsnittet såg jag idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen. Imonn kommer varorna till mellan ett och tre så då skall jag packa upp detta imonn och fixa med det imonn sedan till onsdag så skall jag till tandhygienisten till tolv sedan är det lugnt ett tag.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten idag på slutet och gav upp en övning idag för det var upptagen och så hoppade jag den sedan och gick hem.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.