Onsdag 8/6-2011 20:07

DAG: Jaha som jag sa igår så var jag seg och då vaknar jag alltid tidigt så även inatt. Somnade någon gång till tolv tiden vaknade till tre sedan fem och så var sömnen över för idag. Låg till sex tiden då jag kom upp och drog i mig en stor frukost efter detta vid åtta tiden för jag såg på teven när jag åt frukosten så jag kollade en film idag fram till åtta tiden. Så då tänkte jag att nu kan jag sova lite och så just innan jag skulle lägga mig kollade jag något på datorn. Och jag somnade inte efter detta låg dock till tio innan jag kom ur sängen. Så skulle jag dra igång med romanen men även idag kom jag igång sent som fan. Låg på sängen ett tag sedan tänkte jag nu kör jag igång med det drog ut på tiden ända fram till ett. Efter detta så körde jag på fram till tre tiden då jag drog i mig en mjukis. Så sedan drog jag till ICA för att handla lite och sedan hem igen. Körde igång med middagen med en gång när jag kom hem. Hade idag kotletter med pommes var så där idag men det gick ner. Kollade på mina serier idag men när jag åt och sedan igen när jag åt lunch men då inte på nått speciellt bara slö tittade idag. Så mer? Jo bakslag med backupen som inte gick och den backar inte upp mina romaner alls fan vet vad jag skall göra åt det men det skall komma en uppdatering på den men när. Nu har den inte backat upp sedan den 20/5-2011 det är rätt många dar som jag skrivit nu men jag fick ju backa upp det för hand men det är ju inte bra för Telia när den inte backar upp. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer efter träningen. Jo det är onsdag och då är det lotto igen så jag räknar med era tummar idag, vinner jag så kommer det upp på twitter. Annars får ni veta imonn att jag inte vann nått, som vanligt.

TRÄNING: Ja jag är redo för träningen imonn har packat väskan. Får vi se hur tungt det blir att gå imonn då, och hur hög puls jag får. Så skall vi se efter sommaren om jag gått ner nått eller för det är ju snart dags för cykel med. Tänkte till nästa vecka om vädret tillåter, får hoppas att cykeln håller denna säsongen med har inte tänkt att lämna in den nu utan till nästa år. För genomgång jo jag tänkte denna men har ändrat mig håller nog ett år till.

ROMAN: Ja idag så körde jag från ett till nästan tre och fick mycket gjort när jag väl kom igång. Körde mina tre sidor idag och det kändes bra. Nu blir det inte förrän till lördag då igen. Sedan till nästa lördag igen så är det tävlingsnovellen igen. Och på tal om novell så har jag inte hört av Mitranias tävling ännu vi får se när den blir avgjord då.

MUSIK: Ja musik imonn då ja skall pilla lite med keyboarden imonn har spelat in lite på den så jag kan höra hur det låter när jag lägger på lite mer instrument. Rätt bra funktion detta har dock inte läst hur man gör jag bara gjorde. Men jag kan inte veta vilka ackord som går till andra ackord, så jag måste lyssna om det går ihop. Inte heller vilka toner som går till vilka, så jag måste göra detta när jag väl spelar in spåret. Men nu kan jag pilla lite med det innan på keyboarden. Vi får se vad som händer imonn, återkommer med detta nästa dag.

Japp lotto idag så jag räknar med att vinna minst 14000 det skulle räcka till ny musik dator och ny skärm. Men jag tror när nya Windows 8 kommer så är det tusch skärmar som gäller såg lite på nya idag men jag vet inte eller så är det 3D som gäller då. Men jag vinner ändå inte så jag slipper dessa problem. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.